Activiteiten

Winterwandeling 2018

De winterwandeling

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige winterwandeling met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. Dit doen we in samenwerking met schutterij St. Gertrudis.

Waar en wanneer?

De wandeling is dit jaar op vrijdagavond 28-12-2018. We starten om 18:00 in groepjes vanaf Café Jan van Cep in Amstenrade. Onderweg krijgen klein en groot een lekker drankje en bij terugkomst warmen we ons weer op onder het genot van een lekker kopje soep met brood.

Inschrijving & betaling

Meldt je aan via je leiding of mail naar omni@amstenrade.net met dient zich uiterlijk voor 23-12-2018 in te schrijven.

De inschrijving bedraagt € 4,- p.p. en betaling kan dan op de avond zelf geschieden. Indien bij verhindering niet minimaal 24 van te voren via mail wordt geannuleerd, blijft de betalingsverplichting staan. Dit i.v.m. de aanschaf van spijs en drank.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Iedereen mag zich inschrijven ook als je geen lid bent van een van onze verenigingen. Dus nodig al je vrienden, familie en buren uit voor deze gezellige wandeling. Op naar weer een gezellige avond!

Mochten we je niet meer zien dan wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en een goede roetsjjjjjj naar het nieuwe jaar! 

Met sportieve groet,

Bestuur Omni sport Amstenrade
Bestuur schutterij St. Gertrudis Amstenrade