Les aanbod

Pickleball

Pickleball wordt op een klein badmintonveld gespeeld met 2 duo’s.
De bal is licht van gewicht en dat maakt het spel juist heel dynamisch!

Link www.pickleballholland.nl
Link filmpje pickleball

Body Shape

In deze les word gewerkt aan het strakker en sterker maken van je lichaam. Hierbij maken we gebruik van diverse materialen waaronder bv, dumbels, dynabands, gym bal enz. In deze les word niet gesprongen.

Body training

Een leuke afwisselende les waarin word gewerkt aan zowel conditie als ook spierkracht en uithoudingsvermogen dus een complete training voor het hele lichaam. De ene keer op tabata style , circuit , fit in 30 min enz . We maken gebruik van materialen zoals bv, dumbels, dynabands enz. Het fijne aan deze les is, dat je het op je eigen intensiteit kunt trainen bv: je springt of je springt niet alles is aan te passen dit word ook steeds aangegeven. Deze les is geschikt voor de beginner als ook voor de gevorderde.

Dames Trim

We werken hier aan de algehele fitheid op een leuke en gezellige manier. We werken aan onze conditie , spierkracht , uithoudingsvermogen en balance. Dit doen we met en zonder materialen en low impactoefeningen ( zonder springen )

Fit in 30 min

Heb je weinig tijd en wil je toch trainen dan is fit 30 de oplossing. In fit in 30 min zit alles alleen in kortere tijd. Fit 30 is een complete interval training waarin je conditie als ook je kracht aan bod komt in tabata style. Het is een fijne training waarin je zelf je intensiteit bepaald , wil je tot het uiterste doe je dat , wil je rustiger doe je dat.
We maken soms gebruik van gewichten , dynabands of natuurlijk zonder materialen. De les is over voor je het in de gaten hebt , en daarna voel je je lekker fit. Deze les is geschikt voor zowel de beginner als voor de gevorderde sporter.

Hatha Yoga

Yoga wordt in India al meer dan tweeduizend jaar beoefend. Een van de waardevolle eigenschappen van Yoga is dat het in het lichaam reserves opbouwt door het in praktijk brengen van een methode die gebaseerd is op lichaamsoefeningen. Deze oefeningen (asana’s) houden het lichaam soepel, gezond en fit. De Yogafilosofie gaat ervan uit dat beweging essentieel is voor een snelle afvoer van gifstoffen en om de bloedsomloop en andere inwendige processen soepel te laten functioneren. Tegenwoordig worden bij fysiotherapie en gymnastiekoefeningen vaak oefeningen toegepast die afgeleid zijn van yoga-houdingen.

Pilates

Ukkie / Kiddy fun

In deze lessen word gelet op bij de leeftijd passende aspecten van de algemene motorische ontwikkeling. Dit doen we d.m.v. verschillende spel- en dansvormen op muziek als ook wat klauterwerk en balans oefeningen. Ook word er gebruik gemaakt van ballen, badmintonrackets, parachute, ballonnen enz . Tijdens deze lessen leert het kind onder deskundige begeleiding het lichaam kennen en gebruiken.

Zumba

De naam komt uit het Columbiaans -Spaans , waar het zoveel betekend als snel bewegen en plezier hebben , is een van de meest populaire groepslessen te wereld. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco, samba , calypso en nog meer soorten muziek van over de hele wereld maakt van elke les een feestje. Je hoeft geen geweldige danseres te zijn om mee te doen met deze les, de nadruk ligt op bewegen op heerlijke muziek en het hebben van plezier.

Zumba Gold

Is een les die de populaire door Latin dans geïnspireerde training van Zumba, toegankelijk maakt voor senioren, beginners of anderen die aanpassingen in hun trainingsroutine nodig hebben . Zumba Gold bouwt cardiovasculaire gezondheid op door het hart uit te dagen en de spieren van de heupen, benen en armen te trainen met dansbewegingen. Met muziek van over de hele wereld, al met al een leuke en gezellige les.

Zumba Mix

Zumbini

Het zumbini programma is een op kinderen gerichte reis in de wereld van muziek, beweging en dans met hun ouder of verzorger. De les is leuk, energiek en vol hedendaagse muziek met wereld beats. De kinderen dansen, zingen en bespelen instrumenten in een sociale setting. Een bindingservaring; verzorger tot kind, kind tot kind, verzorger tot verzorger. Richt zich op energie, plezier en spel, wat bijdraagt aan de natuurlijke ontwikkeling van cognitieve, sociale , emotionele en fysieke vaardigheden.